Blog

Loading Events

« All Events

Virtual Event Virtual Event
  • This event has passed.

Ruben van Zwieten

9 december, 2021 20:00 - 22:00 UTC+0

Virtual Event Virtual Event
€10.00 – €12.50

Ruben van Zwieten is predikant en oprichter van De Nieuwe Poort, huizen voor ontmoeting en inspiratie op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam. En van zingevingscentra De Nieuwe Poort Zeeland, El Nuevo Puerto in Valencia en Le Nouveau Port in Normandië. Verkozen als Young European Leader: 40 talentvolle jongeren in Europa onder de 40 jaar en staat in de Volkskrant Top 200 meest invloedrijke Nederlanders. Lid van het bestuur van de Maatschappelijke Adviesraad van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) en van het bestuur van het AUMC alzheimer- en kankercentrum Adore.

Voormalig lid van de Monitoring Commissie Code Banken en voormalig adviseur van het bestuur van De Goldschmeding Foundation.

Als ondernemer en predikant tegelijk, verenigt Ruben in zich twee beroepen die Nederland groot hebben gemaakt: de dominee en de koopman. Die veelzijdigheid wordt gereflecteerd in De Nieuwe Poort met een uitgebreid ‘zingevend’ kunst- en cultuurprogramma, uitstekende horeca en unieke werkplekken. Rubens initiatief biedt onderdak aan andere social enterprises, stelt young professionals in de gelegenheid vrijwilligerswerk te doen, biedt bedrijven ‘fitness voor de geest’-abonnementen en verliest het vieren van het leven niet uit het oog met clubavonden en concerten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Details

Date:
9 december, 2021
Time:
20:00 - 22:00 UTC+0
Cost:
€10.00 – €12.50
Watch