fbpx

Blog

Loading Events

« All Events

Ruben van Zwieten

12 december, 2014 20:00 - 22:30 UTC+0

Op VRIJDAG 12 december a.s. is Ruben van Zwieten bij ons te gast. Hij zal dan voor de 4e keer de Kerst Spieghelavond verzorgen.

Onder de titel ‘HET VERHAAL VAN KERST, WAT ZEGT HET IN ONZE TIJD?’ zal van Zwieten het kerstverhaal met het leven anno nu verbinden.

De vele bezoekers die bij de vorige Kerstavonden aanwezig waren, weten wat ze te wachten staat en zullen zich weer bijzonder verheugen.

De predikant/ondernemer Thomas van Zwieten werd gekozen tot theoloog van het jaar 2013. Als predikant is hij verbonden aan de Thomaskerk en de stichting Zingeving Zuidas. Zingeving Zuidas wil de Nederlandse samenleving menselijker maken. De stichting is een platform voor iedereen die te midden van het bedrijvige bestaan op zoek is naar reflectie en menselijke maat. Alle activiteiten worden georganiseerd vanuit het hart van het grootste zakencentrum van Nederland: de Zuidas.De Nieuwe Poort op de Claude Debussylaan is, zoals van Zwieten het samenvat, “een kruising tussen een buurthuis, volksuniversiteit en sociëteit”. Er worden diverse” tafels” georganiseerd zoals Bijbeltafels en Filosofietafels; verder zijn er ontmoetingen met literatuur, theater, debat, kunst en muziek. Het centrum biedt werkplekken aan,varierend van klein tot vergaderzalen, en er is, niet te vergeten, een cafe/restaurant dat eerlijk eten biedt.

Om en door het Kerstverhaal heen zult u ook kunnen genieten van prachtige muziek.

Details

Datum:
12 december, 2014
Aanvang:
20:00 - 22:30 UTC+0
Website:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl

Organisator

Stichting Vrienden van de Spieghelkerk
Telefoon :
06-30357733
E-mail:
info@vriendenvandespieghelkerk.nl
Website:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl

Locatie

Spieghelkerk
Nieuwe 's Gravelandsweg 34
Bussum, Noord Holland 1405 HM
+ Google Map
Telefoon:
06-30357733
Website:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl