Blog

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ruben van Zwieten

14 december, 2023 20:00 - 22:00 UTC+0

€10.00

Ruben van Zwieten is predikant en oprichter van De Nieuwe Poort, huizen voor ontmoeting en inspiratie op de Zuidas in Amsterdam en aan het Weena in Rotterdam. En van zingevingscentra De Nieuwe Poort Zeeland, El Nuevo Puerto in Valencia en Le Nouveau Port in Normandië. Verkozen als Young European Leader: 40 talentvolle jongeren in Europa onder de 40 jaar en staat in de Volkskrant Top 200 meest invloedrijke Nederlanders. Hij is lid van het bestuur van de Maatschappelijke Adviesraad van de Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) en van het bestuur van het AUMC alzheimer- en kankercentrum Adore.

Als ondernemer en predikant tegelijk, verenigt Ruben in zich twee beroepen die Nederland groot hebben gemaakt: de dominee en de koopman. Die veelzijdigheid wordt gereflecteerd in De Nieuwe Poort met een uitgebreid ‘zingevend’ kunst- en cultuurprogramma, uitstekende horeca en unieke werkplekken. Rubens initiatief biedt onderdak aan andere social enterprises, stelt young professionals in de gelegenheid vrijwilligerswerk te doen, biedt bedrijven ‘fitness voor de geest’-abonnementen en verliest het vieren van het leven niet uit het oog met clubavonden en concerten.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available

Details

Datum:
14 december, 2023
Tijd:
20:00 - 22:00 UTC+0
Kosten:
€10.00
Site:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl