Spieghelavond

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rob van Essen

12 september 20:00 - 22:00 UTC+0

€12.50

Volgens de Libris-jury doet de roman “de goede zoon” álles wat literatuur moet doen: “het intrigeert, het amuseert en zet aan tot nadenken over onszelf en de wereld om ons heen . . . Een boek over zingeving en zinloosheid. Van Essens meesterwerk laat ons zien en voelen wat het betekent om te leven in deze tijd, met zijn overdaad aan vrije tijd en luxe, met zijn robots en computers, een tijd waarin alles en iedereen constant in de gaten wordt gehouden. . . Een sprankelend werk van literaire verbeelding.”

Rob van Essen (1963) schrijft al jarenlang mooie en goede romans en korte verhalen. Met name zijn prettige schrijfstijl, meestal “gelardeerd” met de nodige humor, wordt geroemd. Van Essen stond dan ook al eerder op shortlists van prestigieuze prijzen en mocht in 2015 de J.M.A. Biesheuvelprijs in ontvangst nemen. In dat juryrapport stond o.a.: “Van Essen beheerst het verhalen vertellen tot in de puntjes en dat mag gevierd worden.”

 

Muziek: Hawijch Elders (viool) en Sander Sittig (piano)

Hawijch Elders won vele nationale en internationale vioolconcoursen, was concertmeester bij het Nederlands Jeugd Strijkorkest en soleerde o.a. bij het Residentie Orkest en het Nederlands Philharmonisch Orkest. Sander Sittig wordt geroemd om zijn poëtische en persoonlijke pianospel en is veelgevraagd op internationale podia. De twee vinden elkaar in virtuositeit tijdens dit optreden in de Spieghelkerk!

Details

Date:
12 september
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
€12.50

Venue

Spieghelkerk
Nieuwe 's Gravelandsweg 34
Bussum, Noord Holland 1405 HM Netherlands
+ Google Map
Phone:
06-30357733
Website:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl

Tickets

Tickets are not available as this event has passed.