Blog

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Louise Fresco

24 januari, 2019 20:00 - 22:30 UTC+0

€12.50

Vanaf 1 juli 2014 is Prof. dr. ir. Louise Fresco bestuursvoorzitter van Wageningen University & Research.Daarvoor was zij universiteitshoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam, met als aandachtsgebied de grondslagen van duurzame ontwikkeling in internationaal perspectief. Op 24 mei 2014 gaf zij haar afscheidscollege aan de UvA.

Fresco heeft een lange lijst met publicaties op haar naam staan, zowel in wetenschappelijke tijdschriften als in de populaire media. Ze schrijft een tweewekelijkse column in de NRC en wordt regelmatig gevraagd om deel te nemen aan nationale en internationale radio- en televisieprogramma’s. Ze heeft negen niet-wetenschappelijke boeken in het Nederlands uitgebracht, waaronder drie romans. In oktober 2012 verscheen haar boek Hamburgers in het Paradijs, voedsel in tijden van schaarste en overvloed. In Kruisbestuiving (2018) schrijft Louise Fresco over de manier waarop wetenschap, technologie en kunst elkaar inspireren. Louise Fresco is lid van PEN-International, de internationale schrijversorganisatie die zich onder andere inzet voor de vrijheid van meningsuiting en voor schrijvers die om hun meningen worden onderdrukt. Ze is lid van de Vereniging voor Letterkundigen. Fresco is ook een enthousiast liefhebber van de kunsten.

Muziek: Het Leonard Ensemble.  Het ensemble ontleent zijn naam aan de in 2016 overleden pianist van het Orion Ensemble, Leonard Leutscher. Het bestaat uit: Pauline Terlouw-viool, Jascha Albracht-cello en Jan Willem Nellek-piano. Het ensemble trad eerder op in de Spieghelavond van 15 maart 2018 met Jan Terlouw, waarin het een begeleidende functie had bij het verhaal van Terlouw. Wij verheugen ons nu op een volledig zelfstandig aandeel op deze Spieghelavond. Het ensemble is een gepassioneerd en flexibel pianotrio dat zich onderscheidt door zijn verrassend veelzijdige, originele en thematische repertoire.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in uw winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn nog niet beschikbaar

Details

Datum:
24 januari, 2019
Tijd:
20:00 - 22:30 UTC+0
Kosten:
€12.50
Site:
https://vriendenvandespieghelkerk.nl

Organisator

Stichting Vrienden van de Spieghelkerk
Phone
06-30357733
E-mail
info@vriendenvandespieghelkerk.nl
View Organisator Website

Locatie

Spieghelkerk
Nieuwe 's Gravelandsweg 34
Bussum, Noord Holland 1405 HM
+ Google Maps
Phone
06-30357733
View Locatie Website